Doe een gift

‘Een hart voor Bumba vzw’ steunt volledig op vrijwilligerswerk. Elke euro die wordt besteed, gaat integraal naar het project in Bumba. De verplaatsingskosten van vrijwilligers die ter plaatse gaan helpen, worden uit eigen zak betaald en niet met het geld van de vzw. Elke gift, hoe klein ook, is dus meer dan welkom!

Als je de vzw financieel wenst te steunen, kan je steeds een donatie doen op onderstaand rekeningnummer van ‘Een hart voor Bumba vzw’ (ondernemingsnummer 0668.705.528):

Bumba Medic      IBAN BE33 8903 8401 4846
Coupure 183
9000 Gent

Dringend…

Om de uitbouw van de operatiezaal te vervolledigen zijn we nog steeds op zoek naar:
– een operatietafel
– een elektrische bistouri
Uiteraard is medisch materiaal allerhande ook steeds welkom! Tips mag u steeds laten weten via mariannedupre26@gmail.com

Het kan ook anders!

Een baby op komst? Doe een geboortegift door een deel van de pamperrekening of geboortelijst aan ‘Een hart voor Bumba vzw’ te schenken. Ook ter gelegenheid van een pensioen, familiefeest, huwelijk, … kan je een persoonlijke gift doen!

Zelfs verenigingen en scholen hebben zich al ingezet voor ons project. Organiseer bijvoorbeeld een sponsorloop of feest ten voordele van onze vzw: we komen heel graag het project bij jou voorstellen. Neem best vooraf contact op via mariannedupre26@gmail.com